Moler Novi Sad

Molerske usluge, krečenje, gletovanje, spuštanje plafona, gipsarski radovi, izrada spoljašnjih fasada. Kvalitetno i povoljno.

Dobrodošli na našu internet stranicu! Mi se već dugi niz godina uspešno bavimo svim vrstama molerskih radova na korist naših klijenata. Molimo Vas da saznate više informacija na ovoj stranici i kontaktirate nas za besplatne konsultacije i procenu Vašeg projekta. Biće nam čast i zadovoljstvo da ulepšamo i Vaš stambeni ili poslovni prostor.

fasadersko molerski radovi Novi Sad

Ime firme: Moler Tomica
Adresa: Pere Perića 21,
21000 Novi Sad
Broj telefona: 021/123-4567

BESPLATNA PROCENA

Kontaktirajte nas pozivom, email porukom ili na FB stranici. 

Profesionalne molersko – fasaderske – farbarske usluge Novi Sad

Sa zadovoljstvom obavljamo sve poslove uredjenja zidnih površina, u enterijeru ili eksterijeru.

Molerske usluge Novi Sad

Na raspolaganju Vam je naše iskustvo, ekpertiza i disciplinovan pristup svakom projektu. Nudimo Vam usluge uredjenja i dekoracije unutrašnjih i spoljašnjih zidnih površina, za Vaš stan, kuću ili poslovni prostor. Naši moleri su kulturni, vredni i iskusni.

Od krečenja, do izrade izolacija, gipsanih pregradnih zidova…saznajte više, pogledajte cenovnik, odgovore na najčešća pitanja i kontaktirajte nas.

Naše molersko farbarske usluge / fasadersko molerski radovi

BESPLATNO ZA NAŠE POTENCIJALNE KLIJENTE

Besplatan izlazak na teren
Besplatna procena Vašeg projekta
Konsultacije o izboru boje, dezena, materijala, besplatno!

Obavljamo poslovne u roku

Maksimalno se trudimo da poslovne završimo u roku koji smo dogovorili sa Vama. Veoma nam je važno poštovanje rokova za obavljanje molerskih poslova.

Kvalitetno obavljanje svih molersko fasaderskih poslova

Naše višegodišnje iskustvo ide na Vašu korist. Pored toga obraćamo pažnju na detalje i želimo da svaki posao koji obavimo bude naša referenca, jer znamo da su zadovoljni klijenti najbolja reklama.

Nećete ni znati da smo bili tu

Ok, osim edidentne promene izgleda Vaše kuće, stana ili poslovnog prostora. Mi čistimo iza sebe. Nećete naići na ostatke boje, materijala, opiljke i slično. Garantujemo.

Molerski radovi koje obavljamo

Gletovanje i krečenje stanova, kuća i poslovnih prostora Novi Sad

Ukoliko ste u potrazi za firmom koja će kvalitetno, hitro i povoljno osvežiti izgled Vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora, verujemo da ste na pravom mestu.

Već godinama unazad, širom Novog Sada i okolnih mesta, odradili smo veliki broj molerskih usluga za naše klijente. Bez obzira da li je u pitanju gletovanje ili krečenje, odnosno bilo koji drugi vid molerskih usluga, koristimo kvalitetne materijale od proverenih proizvodjača.

Nudimo veoma širok izbor boja za Vaše zidove. Molerski radovi su specifični, pa ćemo pre početka realizacije projekta, popričati sa Vama kako bismo zajedno došli do idejnog rešenja, jer zaista želimo da Vaš lični ili poslovni prostor zasijaju nakon saradnje sa nama.

Daćemo Vam besplatne savete na temu odabira boje, izgleda, i krajnjeg rezultata. Da se sve uklopi baš kako treba i da budete zadovoljni.

gletovanje krecenje novi sad

Cene gletovanja i krečenja po metru kvadratnom u Novom Sadu

Cene naših molerskih usluga kreću se od 5 evra po kvadratu. Naravno cene su orijentacione obzirom da zavise od Vaših potreba i želja, kao i izbora materijala, rokova za završetak posla i izgleda površine. Cene zavise i od izbora boje, koja može biti poludisperzija, disperzija ili akrilna. Mi ćemo besplatno izaći na teren, proceniti i dati Vam konkretnu ponudu za Vaš projekat.

Spuštanje plafona Novi Sad

Želite da ulepšate izgled plafona?
Onda je spuštanje plafona gipsanim pločama pravi izbor za Vas.
Bez obzira na mesto u kući, da li je kuhinja, hodnik, dnevna soba, u kupatilu ili spavaćim sobama, sa rasvetom ili bez, mi ćemo Vam prvo dati ideje a zatim pristupiti realizaciji projekta.

Spušteni plafoni zaista ulepšavaju i čine modernim svaku kuću, stan ili poslovni prostor i daju svoj lični pečat enterijeru.

Spustanje plafona cena po kvadratu Novi Sad

Cene se odredjuju prema obimu posla, kao i specifičnim potrebama i željama klijenata. Da li ide rasveta ili ne, koji tip sijalica se postavlja i kakva je završna obrada odnosno da li postoje neki posebni zahtevi.

Mi ćemo besplatno izaći na teren, pogledati i dati Vam konkretnu ponudu.

spustanje plafona novi sad

Gipsani radovi Novi Sad

Gipsane ploče našle su svoju primenu u završnim gradjevinskim radovima. Ukoliko Vas interesuju pregradni zidovi, spuštanje plafona, obloge zidova, potkrovlja ili želite da sakrijete instalacije ili cevi, onda je ovo pravi izbor za Vaše potrebe.

Cena gipsanih radova po metru kvadratnom

Cene se odredjuju po kvadratu i prema obimu posla, pa Vas molimo da nas kontaktirate a mi ćemo besplatno izaći na teren, proceniti i dati Vam konkretnu ponudu za gipsarske radove.

gipsarski radovi u novom sadu

Fasaderski radovi, adaptacija kuće 21000 Novi Sad

Uštedite 30% na svaki sledeći račun za struju i povećajte udobnost Vašeg doma ili poslovnog prostora. Nudimo garancije za naše radove. Izrada spoljašnje izolacije je najbolji metod za izolaciju prostora, koji će Vam omogućiti da dugoročno uštedite na računima za struju, a učiniće Vaš dom toplijim i sačuvaće toplotu koja trenutno izlazi kroz zidove. Glavne prednosti izrade spoljašnje izolacije i fasade su topliji prostor, ušteda novca, povećanje udobnosti i naravno, spoljašnji izgled.

Cena izrade fasade i spoljašnje izolacije od stiropora

Cena zavisi od obima posla i broja kvadrata zidova koji se izoluju. Molimo Vas da nas kontaktirate, a mi ćemo besplatno izaći na teren, proceniti i dati Vam konkretnu ponudu, uzimajući u obzir naravno Vaše potrebe i želje.

Lepljenje tapeta

Ukoliko Vam treba pomoć u lepljenju tapeta u Vašem domu ili poslovnom prostoru, stojimo Vam na raspolaganju. Cena lepljenja tapeta zavisi od obima posla, pa Vas molimo da nas kontaktirate, kako bismo Vam dali besplatnu procenu.

lepljenje tapeta novi sad